Silikonikauppa

Kaikkea kotiin ja arkeen silikonista.

Tietoa Yrityksestä

Silikonikauppa on perustettu vuonna 2018 ja yrityksemme NiWel Oy on perustettu 2017.

Myymme ja tuomme maahan tuotteita, jotka on osittain tai kokonaan valmistettu silikonista. Pyrimme antamaan sinulle parasta mahdollista palvelua, laatutuotteita ja ennenkaikkea hyvät kaupat. Meillä asiakas on aina etusijalla!

Saat meidät kiinni sähköpostilla info ät silikonikauppa piste fi.

TOIMITUSAIKA

Meiltä tilatut tavarat ovat lähes poikkeuksetta asiakkaalla jo muutaman arkipäivän sisällä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos tilauksesi on tehty ennen klo 13:00, lähtee se vielä saman päivän aikana kuljetukseen. Jos tilauksessa on tuotteita, jotka eivät ole tilaushetkellä varastossa ja joihin on määritelty arvioitu saapumisajankohta, kestää tälläisillä tuotteilla luonnollisesti hieman pidempään.

Pyhäpäivien kiireet ovat ainoa poikkeus, jotka hieman kasvattavat toimitusaikaamme. Lisäksi emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

Tilausehdot

Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Vasta kun olemme vahvistaneet tilauksen tilausvahvistuksella, katsomme sopimuksen syntyneeksi.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa kuluttajan nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, sekä puhelinnumero. Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä – esim. huonosta saatavuudesta johtuen.

Vastuumme tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}